De hipste accessoires van het moment voor in de kinderkamer

Wat is nou een kinderkamer zonder een aantal mooie en hippe accessoires die voor zowel de kids als ouders leuk kunnen zijn.

Hieronder hebben wij voor jou een aantal gave accessoires uitgelicht die je als inspiratie kunt gebruiken voor in de kinderkamer(s)!

De lightbox!

Kinderkamer-Accessoires-2

Simpel maar effectief! Een leuke gadget die we de laatste tijd steeds vaker terugzien is de zogenaamde ‘lightbox’. Een simpele lichtbak met bijgeleverde magnetische letters die je op de voorkant kunt plakken.

Zo kun je je eigen boodschap laten oplichten, leuk en functioneel!

Letterslingers!

Kinderkamer-Accessoires-8

Het is niet elke dag je verjaardag, mar in plaats van feestslingers kun je ook een set van letterslingers aanschaffen. Net zoals bij de lightbox kun je een persoonlijke boodschap – of de naam van je kind – in het groot aan het plafond hangen!

Simpel, goedkoop en leuk!

Papieren zak!

Kinderkamer-Accessoires-1

Een papieren zak klinkt in eerste instantie niet zo interessant, maar een stevige papieren zak met een leuke print kun je bijvoorbeeld gebruiken om speelgoed in op te bergen EN gemakkelijk te vervoeren. Net even wat anders dan zo’n ouderwetse doos!

Een gave poster aan de muur!

Kinderkamer-Accessoires-4

Posters ophangen is al lang niet meer iets wat alleen tieners doen. Met een beetje creativiteit en fantasie kom je al een heel eind. Zo zijn er talloze leuke spreuken en teksten in posterformaat, of kun je zelf een foto of plaatje laten drukken en deze in posterformaat aan de muur hangen!

 

Tags: , ,

 

About the author

More posts by