Vul je kindergarderobe: Denim For Kids

Met een gemiddelde uitgave van 458 euro per kind per jaar aan kleding, heeft ieder kind van jongs af aan een eigen uitgebreide garderobe. Die eerste kleine ladekast zal snel worden vervangen door een kast die niet onder doet aan die van de gemiddelde volwassene, en de kledingkast is hiermee al jaren een prominent item in de kinderkamer. Ook kinderen hebben tegenwoordig meerdere paar schoenen, volgen de laatste trends en hebben een favoriete jeans. Dit laatste sluit perfect aan bij dé trend van zomer 2014: Denim for kids.

denim-for-kids-collage

Bij denim hoef je tegenwoordig niet meer alleen aan een basic spijkerbroek te denken. Tijdens de zomereditie van kleine fabriek in juli (de kinderversie van modebeurs Modefabriek) was er volop spijkerstof te zien. We spotten verschillende trends verwerkt in denim, zoals een aztec, tie dye of leger print. Ook zagen we jeans steeds stoerder worden en zagen we het veel in combinatie met studs, leer of neonaccenten. We zullen de denim trend dit seizoen ook terug zien in schoenen, het liefst met verwassen schoenveters. De bekende sneakermerken zoals Nike worden extra leuk als er een speciale denim versie van wordt gemaakt, iets wat je vaak ziet met zulke trends. Naast sneakervorm is denim ook leuk als ballerina of sandaal, waarmee de trend zowel jongens als meisjes bereikt. Bekijk daarom de laatste collectie kinderschoenen.

Wil je de trend toch liever terug zien in je kinderkamer? Denim knuffels zijn leuk voor je kind én een betaalbare, trendy accessoire.

 

Tags: , , ,

 

About the author

More posts by